15 iunie 2021 marşi
Intrare in cont sau creare un cont nou !
Cuvant de cautare:

Verificare Google PageRank de la site-ul tau !!!

URL :

Ce este Page rank?
Page rank-ul este o nota virtuala pe care o are fiecare pagina in google pentru a determina relevanta ei. Este clar ca o pagina cu multe link-uri care trimit la ea este o pagina importanta. Page rank-ul unei pagini este dat de numarul de pagini care trimit la ea, de valoarea lor, si de numarul de link-uri de pe paginile respective.

Cele mai frecvente greseli care se fac in SEO

100 metode de a obtine linkuri

Urmeaza


Creare pagina web . . .

De ce ai nevoie de un website?

Este prima intrebare de care se loveste o firma / o companie la inceput.
Pornind de la zicala: Daca nu esti pe internet nu existi, putem deduce usor motivele pentru care necesitatea unui site pentru tine sau firma ta este vitala, in dezvoltarea businessului.
In secolul 21 nevoia de cel putin un site de prezentare pentru o firma sau o companie este o necesitate deoarece clientii sau potentialii clienti asteapta ca la o distanta de un click si la orice ora sa afle informatii minime despre firma, date de contact, experienta sau portofoliu, serviciile sau produsele pe care le oferiti.

Vreau un site !!!
Daca constientizezi nevoia unui website pentru tine sau afacerea ta, at unci noi te vom ajuta sa-ti formezi structura lui, dupa care il vom creea pentru tine.

In realizarea unei site se tine cont de mai multe criterii:
- scopul site-ului ce urmeaza sa fie realizat
- tipul de informatii si structura acestora
- usurinta de navigare in site,
- modul de administrare

Va doriti un site?
Si nu doriti sa cheltuiti prea mult pana nu vedeti daca merita?
Multi se ocupa de realizarea site-urilor, si este greu de ales „care merita si pentru cat”
1.Sunt si site-uri gratuite,cei care realizeaza site-uri gratuit!!!
Intrebarea este „De ce li se merita ?” pe aceste pagini sunt diverse reclame ne dorite care vor aparea si totusi daca doriti sa faceti vreo schimbare, de multe ori nu aveti la cine sa va adresati deoarece sunt site-uri gratuite si nu aveti la cine sa faceti sesizarile.
2.Sunt si site-uri care costa sute de lei deoarece sunt foarte bine realizate, daca gasiti o firma care lucreaza cu seriozitate.
Intrebarea este daca „de asta am nevoie pentru inceput ?” deoarece nu sti daca va fi benefica pentru tine (ex. daca am un magazin online, vreau doar sa vand, sau doar sa fac reclama propriei firme, etc). Este posibil ca produsul caruia vreau sa ii fac reclama, nu este nevoie de un asemenea site complex si scump.
In reclamele firmelor "Web Design" vom intalni diverse cuvinte care probabil nici jumatate nu le vom intelege cum ar fi:”design unic”, „optimizare”, „design modular”, si ce este mai grav nici nu le vom folosi.
In multe cazuri un simplu site este de ajuns si este la fel de eficient, va fi practic si transparent din motiv ca este simplu conceput, si daca totusi cu timpul asa decidem se va putea realiza un site mai complex.
A doua mare problema este alegerea spatiului de gazduire:
-sunt cele scumpe, costa sute de lei si ofera foarte multe, au un spatiu foarte mare care in cazul unui site simplu nu va folosi nici jumatate din spatiul disponibil si la fel si aici vom intalni cuvintele de specialitate cum ar fi: ”php”, „posibilitate SQL”, etc .care in cazul unui site mai complex categoric ai nevoie de ele si vor fi utile.
-mai sunt cele care ofera un pret acceptabil si un spatiu de depozitare mai simplu aproximativ 1euro/luna care deja sunt bune si de incredere.
-si mai sunt spatiile de depozitare gratuite si cele fara reclame, care pentru inceput oricarui site ii sunt suficiente